İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Aliya İzzetbegoviç İlkokulu

Nis

Bu eğitim,  baba ve baba adaylarına,  çocukların fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimini en iyi şekilde desteklemek için gerekli olan bilgi, stratejiler ve yöntemleri öğretir. Aynı zamanda olumlu bir ebeveynlik tarzı geliştirmeyi teşvik eder.

Aliya İzzetbegoviç İlkokulu okul aile birliği gelir gider toblosudur.

Nis

Okulumuz 3/H sınıfı öğretmeni Duygu Tekdemir ve 4/B sınıfı öğretmeni Gülden Gülkan Adıgüzel rehberliginde Azerbeycan ortaklı  Try Do Learn Etwinning projesine başladılar.Bu projeyle öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin fen bilgisi müfredatındaki konulari deney yoluyla yaparak yaşayarak öğrenmelerini ve bilime merak duygularini artirmayi, bilişsel düşünme becerilerini geliştirmeyi,yaratıcıklarını arttirmayi ve  hedeflemektedirler.Öğrencilerimiz proje sürecinde yaptiklari etkinliklerle,oynadıkları web2 oyunlariyla hem eğleniyorlar hem de öğrendiklerini kalıcı hale getiriyorlar.

RENKLİ ATOLYEM ETWİNNİNG PROJESİ

KOA KİDS WORLD eTwinning projesi