İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Aliya İzzetbegoviç İlkokulu

21-05-2021

Koa Kids World Etwinning Projesi ABilim Atolyesi Bayrak Etkinliğimiz

28-02-202128-02-202128-02-202128-02-202128-02-2021

Okulumuz eTwinning projelerine ikinci dönemde de devam ediyor.Okulun dört duvardan ibaret olmadığını ve uzaktan eğitimin de istenilirse ne kadar
verimli olacağını yapılan çalışmalarla gördük.

Okulumuz 2/B sınıfı öğretmeni Gülden Gülkan Adıgüzel gönüllü öğrencileriyle birlikte Türkiye 'nin dört bir yanından katılan 150 öğretmenin ve öğrencilerinin birlikte  yürüttüğü KOA KİDS WORLD eTwinning projesine  katıldılar.Proje ile hedeflenen çağın gereksinimleri olan tasarım,beceri,yaratıcı düşünebilme,problem çözebilen,sorumluluk alabilen,çevresine karşı farkındalığı yüksek,saygılı,bilişim teknolojilerini doğru kullanabilen bireyler yetiştirmek.Projenin sosyal sorumluluk çalışması olarak her hafta iki kere KOA Etkinlik Buluşmaları webinarları düzenlenerek alanında uzman ve sevilen kişiler öğrenci,veli ve öğretmenlerimizin kültürel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunuluyor.Biz de Aliya İzzetbegoviç İlkokulu olarak bu projede yer almaktan dolayı mutluluk duyuyor ve projedeki öğretmen ve öğrecilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yayın: 28.02.2021 - Güncelleme: 13.04.2023 23:42 - Görüntülenme: 358