İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Aliya İzzetbegoviç İlkokulu

Mrt

İstanbul okul meclisi üyeleriyle birlikte Mart ayı toplantısı gerçekleştirildi. Alınan kararlar doğrultusunda sorunlara çözümler üretildi. Aktif bir şekilde sınıflarını temsil eden üye öğrencilerimizi tebrik ederiz...

Mrt

Deprem, yangın, ya da acil durumlarda personel ve öğrencilerin nasıl davranacağı ve ne yapacakları hususudan eğitimlerini sağlayarak can ve mal kaybını en aza indirmek  amacıyla okulumuzda tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Şbt

Öğrencilerimizin olumsuz hava koşullarından etkilenmeden sportif faaliyetlerini sürdürebilmesi için kapalı spor salonumuzu hizmete aldık. Tüm öğretemen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Şbt

İstanbul Valiliği nezaretinde 2023-2024 eğitim öğretim yılında Bakanlığımıza bağlı her derece ve türdeki ilkokul (okul öncesi hariç) ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında ilgi yönerge doğrultusunda yürütülen "İstanbul Öğrenci Meclisleri" iş ve işlemlerine esas olmak üzere; 22 Kasım 2023 Cuma günü saat 14.30'da İlçemiz Aliya İzzetbegoviç İlkokulu konferans salonunda tüm ilkokul Öğrenci Meclisi üyelerinin katılımıyla "okul  Meclis Seçimi" yapılmıştır. Söz konusu seçimde okulumuzu temsil etmek üzere İlçe Disiplin Kurulu tarafından seçilen öğrencilerin isimleri ile Meclis üyeleri belirlenmiştir.

22 Kasım 2023 tarihinde saat 14.00'de Aliya İzzetbegoviç İlkokulu’ nda adı geçen öğrenciler arasından Zeynep Ceren Kahya başkanlığa, Baran Ayaz Akkaya ise yardımcılığına seçilmiştir.

Haz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Nis

Okulumuz velilerine Uzman Klinik Psikolog Özkan ŞENOL  tarafından "Zeka Türleri ve Otizm" konularında seminer verilmiştir. Kendisine okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

My Words My Cartoon

Haz

eTwinning portalı üzerinden Makedonya, Azerbaycan, Almanya ve Türkiye genelinde 9 kurucu üye,1750 öğretmen ve 5000 öğrenciden oluşan dev bir projedir. Her cumartesi günü katılımcı öğrencilere 19 haftadır Muharrem Baz tarafından kapsamlı bir müzik eğitimi verilmektedir.